Anders Des Te Beter

Icoon

Anders zijn is toch hetzelfde

Tarkan

De Turkse wereldpopster Tarkan is in Istanbul na een kort verhoor op 26 februari door de politie weer vrijgelaten. Hij werd met een groepje vrienden gearresteerd wegens het bezitten van softdrugs.

De homoseksuele zanger werd in Duitsland geboren, studeerde in Turkije en woont tegenwoordig in de VS. Hij is zowat de Turkse Elvis Presley, en is ook beroemd buiten de eigen cultuur, bijvoorbeeld in Rusland. Hij wordt door de bevolking aanbeden maar door de roddelpers opgejaagd. Paparazzi fotografeerden hem enkele jaren geleden naakt op een strand met andere naakte mannen, of in badpak terwijl hij mannen omhelst. Anderzijds heeft hij een huwelijk achter de rug dat acht jaar heeft standgehouden, dat de pers dan weer “een leugen” noemt.

Zoals bij zoveel hedendaagse zangers en kunstenaars vindt de 37-jarige Tarkan de etiketten “heteroseksueel” en “homoseksueel” ontoereikend. De zanger ontkent homoseksueel te zijn, maar het lijkt of hij alleen wil ontkennen dat hij het openlijk gezegd heeft. Hij wil kunnen doen waar hij zin in heeft maar hij wil niet homoseksueel genoemd worden, omdat zoiets hinderlijk is (en commercieel nadelig natuurlijk).

De meeste fans geloven dat de politieraid een zoveelste plagerij is van de Turkse overheid tegen een moderne man. Anderen spuwen hem uit:

[Hij heeft geen eerbied voor onze] Turkse tradities, sinds de geboorte van de eerste Turk was biseksualiteit of homoseksualiteit verboden. Er was niet eens een verbod, wij waren gewoon niet zo, het gebeurde nooit. Homo zijn is een belediging naar onze Turkse cultuur en behoort toe aan de Europeanen [bedoeld wordt: het is iets van Istanbul alleen], sinds we de Byzantijnen [Istanbul = Byzantium] geneukt hebben, hebben zij de virussen van homoseksualiteit achtergelaten in Istanbul.
Die vuile Tarkan is een homo, hij heeft het nog voor de media toegegeven.

Filed under: Applaus, homo, , , , ,

One Response

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: