Anders Des Te Beter

Icoon

Anders zijn is toch hetzelfde

Wordt Jackson verder witgewassen?

Ik heb Michael Jackson leren zien als een pedofiel. Dat is het publieke oordeel dat overblijft na de zedenzaken die tegen hem gevoerd zijn.

Kan hij ook gewoon een homo zijn geweest met een neiging naar seks met te jonge partners?

Met een zekere regelmaat komen ook gewone homorelaties van hem aan het licht. Nu is een voormalige assistent van zijn huidspecialist, Jason Pfeiffer, naar buiten gekomen met een aandoenlijk verhaal over hoe een passionele en seksuele affaire tussen hem en Michael Jackson in 2008 begonnen is in de praktijk van de huidspecialist, dr Arnold Klein.

Ze knoopten een gesprek aan over de moeilijke jeugd die ze alletwee gehad hebben. “We zaten en we begonnen allebei te huilen en ik stond op en ging naar hem toe en zei het komt in orde Michael”.

“We omhelsden elkaar. En het was duidelijk dat het meer was dan een knuffel. Het was evenwel pas een paar maanden later dat het duidelijk werd dat Michael ook gevoelens had voor mij.”

“Ik ben er gewoon van uitgegaan dat hij waarschijnlijk biseksueel was. Ik weet dat we van elkaar hielden, ik weet dat en hij vertelde me dat de hele tijd. Ik denk dat we toen waarschijnlijk soulmates waren.”

Dr Klein bevestigde de relatie door te zeggen dat hij binnenkwam toen de twee er zaten, waarbij Michael – die altijd heeft ontkend homo te zijn – geen hemd droeg. “Als je twee mensen naar elkaar ziet kijken weet je soms wat er gebeurt. Ik was gewoon heel blij voor hen beiden.”

Jason – die beweert dat Michael een voicemail voor hem achtergelaten heeft – is ervan overtuigd dat Michael Jackson het goed gevonden zou hebben dat hij nu spreekt over hun romance. hij zegt “de zaken te willen stellen zoals ze waren en de waarheid te willen vertellen, in tegenstelling tot een aantal geniepigaards die in zijn huis verbleven. Ik denk dat hij dit zou hebben goedgekeurd, ja.”

Dit is niet de eerste keer dat beweerd wordt dat Michael Jackson – die stierf in juni 2009 – homoseksuele relaties had. Het kunnen ook goedbedoelde pogingen zijn om het blazoen van een overleden pedofiel op te poetsen.

Zijn officieuze biograaf Ian Halperin beweert dat hij gesproken heeft met twee mannen die seksuele relaties hadden met Michael.

Halperin: “In de loop van mijn onderzoek sprak ik met twee van zijn homo-liefdes, een ober in Hollywood, de andere een acteur. De ober is met de zanger tot zijn dood vrienden gebleven, misschien wel meer. Hij had Jackson in een restaurant bediend, en Jackson had zijn belangstelling duidelijk gemaakt en de twee hebben de volgende nacht het bed gedeeld. Volgens de ober was tussen hem en Jackson sprake van verliefdheid en niet gewoon van seks alleen.

Filed under: Denk, Gay, homo, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: