Anders Des Te Beter

Icoon

Anders zijn is toch hetzelfde

Donna-Donny Truyens

 

Donna-Donny Truyens, tweede van links

 

De 21-jarige turner uit Kessel-Lo kan in het weekend als eerste Belg een medaille halen op het Wereldkampioenschap artistiek gymnastiek dat te Rotterdam gehouden wordt.

Donna-Donny Truyens
Geb.: Leuven, 31 maart 1989
Adres : Kessel-Lo
Studierichting : Lerarenopleiding Arteveldehogeschool Gent
Artistiek gymnastiek, paard met bogen (“voltigeerpaard”)
Club : Blauwput Omnisport
Centrum : Topsportcentrum Gent
Coach : Dirk Van Meldert

Palmares (alleen medailles) :

  • 2010 World Cup – Ostrava (CZE) ZILVER
  • 2010 World Cup – Maribor (SLO) ZILVER
  • 2010 Gymfinales – Charleroi ZILVER
  • 2009 Universiade – Belgrado ZILVER
  • 2009 Gymfinales – Gent GOUD
  • 2009 World Cup – Maribor (SLO) GOUD
  • 2009 World Cup – Cottbus (GER) GOUD
  • 2009 World Cup – Montreal (CAN) BRONS
  • 2008 World Cup – Szombathely (HON) GOUD
  • 2008 World Cup – Barcelona (ESP) BRONS
  • 2008 Gymfinales – Gent GOUD
  • 2007 World Cup – Ostrava (CZE) ZILVER

De overige Belgische deelnemers bij de heren:

  • Thomas Neuteleers (Olympia Houthalen), Jimmy Verbaeys (Blauwput Omnisport), Tomas Thys (Rust Roest Sint-Niklaas), Gilles Gentges (Gymclub Malmédy), Jonas Toeback (Volharding Meerhout).
  • Reservegymnasten: Kristof Schroé (’t Spagaatje Hoogstraten), Siemon Volkaert (GymMAX Dendermonde), Steven Liesenborgs (Volharding Meerhout).

Zie ook

Gearchiveerd onder:Applaus, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: