Anders Des Te Beter

Icoon

Anders zijn is toch hetzelfde

Blote studenten onteren Goede Week

de kalender is op 300 exemplaren verspreid en mag niet meer bijgedrukt worden

Naar katholieke normen smaakloze Spaanse studenten hebben een kalender laten maken met taferelen uit la Semana Santa (de “goede week”, de week voor Pasen). Hij werd op (ocharme) 300 exemplaren verspreid tegen 10 euro per stuk en tegen de tijd dat het protest van de bisschop via de pers verspreid geraakte, waren alle exemplaren verkocht.

Het kruis van de passie verbergt op de meeste foto’s nauwelijks het zwembroekje dat de mooie Spaanse studenten tijdens de foto shoot aangehouden hebben. Op enkele foto’s zijn leden van de katholieke jongerenvereniging “Cofradía de Davallament” (broederschap van de kruisafneming) te zien zonder ondergoed maar dan alleen in achteraanzicht.

De “broederschap” is een groep studenten die elk jaar in een soort Heilige Bloedprocessie dergelijke taferelen uitbeelden – maar dan mét kleren aan. De stunt met de kalender wilden ze uithalen om de twintigste verjaardag van hun vereniging te vieren.

Op Radio Cristiandad (La Voz de la Tradición Católica) wordt direct gesproken van homoseksuele erotiek (tja, er zijn inderdaad alleen jongens, maar “erotiek” is er niet te zien – en dan nog).

(Op de site “levante-emv” staat een video met meer beelden van de kalender)

Filed under: Gay, homo, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: